onsdag 27. januar 2016

3 TING VI GJORDE I TALLINN

Vi reiste til Tallinn for å slappe av, samt for å se og oppleve et nytt reisemål. Vi hadde fire dager på oss og de ville vi utnytte godt, så vi startet like godt med :

1. Sightseeing
Vi valgte Tallinn Free Walking Tour første dagen for å gjøre oss litt kjent i området. Det var en 2 timers lang rusletur rundt i gamlebyen med en student som snakket svært godt engelsk. Turen som var gratis (kunne gi tips) var morsom og lærerik. Dette er noe jeg vil anbefale til alle som skal besøke Tallinn.2. Escape room
Dette er et konsept vi lenge hadde hatt lyst til å prøve og nå passet det å gjøre det. Her blir man låst inn i et rom og vi må prøve å komme oss ut innen en time gjennom å løse ulike oppgaver. Claustrophobia var navnet på spillrommet vårt. Temaet her var cruiseskip som vi måtte klare å rømme fra før det sank. Det var ganske realistisk og adrenalinet kokte mens vi holdt på. Vi klarte å komme oss ut etter 57 minutter og et hint, noe vi er fornøyde med. Ble helt bitt av basillen, så dette skal vi prøve på vår neste reise også.
http://phobia.ee/city/tallinn/61/3. Shopping
I Tallinn finner du omtrent de samme kjedebutikkene som hjemme, varene koster også omtrent det samme. Ved flyplassen er det stort og flott kjøpesenter, det finnes også noen mindre i den nyere delen av sentrum. Jeg synes det var mest koselig å rusle rundt i de trange gatene i gamlebyen, hvor små butikker lå på rekke og rad. Selvsagt var mye tilrettelagt for turistene, men her fant jeg varer jeg ikke ser så ofte hjemme. Her ser du noe av det som ble med i kofferten hjemIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar