fredag 29. januar 2016

THAILAND - KOH SAMUI


Det sies ofte at det er best å reise til Thailand om vinteren, men jobbene våre gjør dette vanskelig, så vi satset på en tre uker lang tur til smilets land sommeren 2015. Slik så reiseruta vår ut:
Fra Norge fløy vi med Qatar Airways til Bangkok. Dette var en behagelig reise med god mat, mange filmer man selv kunne velge mellom og hyggelig personale. Du kan selvsagt velge mange andre selskap for å komme deg til Thailand, men vi var svært fornøyde med vårt valg. Fra Bangkok gikk vi direkte på neste fly til Koh Samui. Her er det bare to selskap å velge mellom (meg bekjent), vi valgte det billigste, Bangkok Airways. Også denne korte flyturen gikk fint og vi landet på den litt "søte" flyplassen på øya. Små basthytter fungerte fint som terminalbygg.
Etter en noe slitsom vår hadde vi tenkt å bruke uka på Koh Samui til å slappe av og kose oss. Her hadde vi valgt et litt dyrere (etter Thailandsk målestokk) hotell med det som baktanke. Impiana resort, som er et firestjerners hotell, ligger ved Chaweng Noi stranden, som er et litt roligere sted enn Chaweng. Herlighet, for et hotell, for ei strand. Se bare her:
Impiania resort sett fra stranden
I hagen
Utsikt fra verandaen
Fint å spise frokost/lunsj/middag her.
"Spisesalen" sett fra en annen vinkel.
Infinity pool
Mot stranda.
Til venstre.....
Til høyre .......
Rett fram .......
Det var ikke så mye som skjedde like utenfor hotellet. Hvis vi skulle inn til Chaweng sentrum eller Lima måtte vi ta taxi eller tuk tuk, dette gjorde vi et par ganger. Det er vel ikke noe rart at vi valgte å tilbringe nesten all tid her?

1 kommentar:

  1. Så moro å se igjen den søte lille flyplassen på Ko Samui !
    Var der en jul, for mange, mange år siden, og ser den har ikke forandret seg ;)

    SvarSlett